Vágólapra másolva!
Bár egyelőre még mindig megoldatlanok a Zalaegerszeg labdarúgócsapatának pénzügyi problémái, egyre nagyobb esély van arra, hogy a bajnokság harmadik helyén álló csapat nemcsak megtartja legjobb játékosait, de még újakat is szerződtet.

Ahhoz képest, hogy hetekkel korábban még a Magyar Labdarúgó Ligánál tett feljelentését Waltner Róbert, a Zalaegerszeg csatára, az is előfordulhat a válogatott játékos marad az együttes kötelékében.

A csatár december közepén közölte Tóth Gézával, a labdarúgócsapatot működtető részvénytársaság elnökével, hogy ha az rt. törleszti a játékos felé tartozását, a válogatott támadó eláll a feljelentéstől.

"Jó ideje többször beszélek rendszeresen telefonon és személyesen is válogatott csatárunkkal, Waltner Róberttel. Jó hír, hogy közelednek az álláspontok, de konkrétumról még nem tudok beszámolni. Robi maradni szeretne, ám néhány kikötése is van, így egyelőre csak annyit tudok mondani, hogy jó irányba haladva folynak a tárgyalások" - nyilatkozta az elnök a Zalai Hírlapnak.

Tóth elmondta, találkozott már a csapat ötvenegyszeres válogatott védőjével, Sebők Vilmossal is, aki kijelentette, szívesen maradna Egerszegen. Ugyanez áll Balog Csabára is, aki a megyeszékhelyen építkezett, sok szállal kötődik a Zetéhez.

A lap úgy tudja, az anyagi problémák ellenére a klub igazolni is szeretne, ezt az elnök meg is erősítette, ám a neveket nem árulta el.