Vágólapra másolva!
A VfB Stuttgart horvát középpályása, Zvonimir Soldo egy évvel meghosszabbította szerződését. Az AJ Auxerre kapusa, Fabien Cool 2007-ig hosszabbította meg kontraktusát.

Az 1. FC Kaiserslautern közös megegyezéssel szerződést bontott középpályásával, Stefan Malzcal. A Lokomotiv Moszkva leigazolta az Arszenal Kijev belarusz védőjét, Szergej Omeljancsukot.

A Hamburger SV 2007-ig meghosszabbította kapusa, Martin Pieckenhagen szerződését. A Kaiserslautern kapust szeretne igazolni, kiszemeltjei között szerepel a Zenit Szankt-Petyerszburg orosz hálóőre, Vjacseszlav Malafejev, illetve a Rapid Wien osztrák portása, Jürgen Macho.

A Tottenham bejelentkezett a Zenit Szankt-Petyerszburg csatáráért, Alekszandr Kerzsakovért. A West Bromwich Albion az Internazionale argentin középpályása, Kily González iránt érdeklődik.

Az Arminia Bielefeld három focistát szemelt ki: a norvég Trelleborgs IF védőjét, Thomas Magnussont, a Real Madrid B csapatában futballozó Diego Leónt, illetve a svájci Locarno fiatal kameruni támadóját, Jeff Bellt.