Vágólapra másolva!
 

A Strasbourg szenegáli támadója, Mamadou Niang 2008-ig meghosszabbította szerződését a klubnál. A Lecce argentin középpályása, Cristián Ledesma újabb két évre aláírt az egyesülethez, míg az ugyanitt futballozó bolgár csatár, Valerij Bozsinov egy évvel hosszabbította meg kontraktusát.

A Newcastle érdeklődik a Bayern München ghánai védője, Samuel Kuffour iránt. Az FC Nantes az algériai USM Algír elefántcsontparti csatárát, Mamadou Diallót szemelte ki. Az Olympique Marseille volt védője, a jelenleg klub nélkül álló Sébastien Perez az Istres-rel edz. ű

A Herhta BSC közölte két játékosával, Marco Rehmerrel és Michael Hartmannal, hogy januárban távozhatnak a klubtól. A Tottenham a másodosztályú Crewe Alexandra csatárát, Dean Ashtont nézte ki.

Az Internazionale a portugál Benficával tárgyal a brazil középhátvéd, Luisao leigazolásáról. A Schalke holland játékosát, Nils Oude Kamphuist a Feyenoord szeretné hazacsábítani.

A Borussia Dortmund cseh csatárát, Jan Kollert az Olympique Marseille szemelte ki. A Cagliari támadója, Antonio Langella 2008-ig hosszabbította meg szerződését.