Vágólapra másolva!
 

A Rosenborg leigazolta a Sogndal IL válogatott csatárát, Alexander Ödegaardot másfélmillió euróért. A Szpartak Moszkva a Rubin Kazany orosz válogatott középpályását, Gyenisz Bojarincevet vette meg.

A Fulham érdeklődik a Manchester United kapusa, Roy Carroll iránt. Az Aston Villa az Arsenal fiatal szélsőjét, Jermaine Pennantot szeretné leigazolni. Az Everton a másodosztályú Sunderland középpályását, George McCartneyt figyeli. A Liverpool legújabb kiszemeltje a csatárposztra a Leverkusen bolgár focistája, Dimitar Berbatov. A Charlton Athleticet az argentin góllövőlista élén álló fiatal csatárral, Lisandro Lópezzel hozták kapcsolatba.

A Lecce a brazil Grémio csatárát, Claudio Pitbullt szemelte ki. A Milan a Reggina középpályását, Giandomenico Mestót tartja figyelemmel. Az AS Roma fiatal csatára, Daniele Corvia 2009-ig meghosszabbította szerződését.

A Nürnberg a cseh Slovan Libevec fiatal játékosát, Jan Polokot figyeli. A Nice továbbra is tárgyal a jelenleg klub nélkül álló védővel, Martin Djetouval. A Bastia a Katarban futballozó kenyai csatárt, Dennis Oliechet szeretné megszerezni. A Lille OSC megfigyelőket küldött Belgiumba, hogy szemügyre vegyék a Charleroi középpályását, Grégory Christet.

A Barcelona állítólag a Paris Saint-Germain szerb csatára, Darko Ljuboja iránt érdeklődik. A Getafe a Real Betis cserekapusát, Pedro Contrerast szemelte ki.