Vágólapra másolva!
A Budapest Honvéd elleni 4-0-s győzelemmel az őszi bajnoki idényt lezárta a Ferencváros, ám a zöld-fehérekre még három mérkőzés vár idén (kettő a nemzetközi porondon, egy a Magyar Kupában), elsőként szerdán, a Basel elleni UEFA-kupa-találkozón lépnek pályára László Csaba tanítványai.

Rossz hír a ferencvárosi hívek számára, hogy - az ftc.hu információi szerint - Sorin Botis nem szerepelhet a svájciak ellen, mivel továbbra is lágyéksérüléssel bajlódik, a román hátvéd a Pécs elleni, december 8-i kupameccsre épül fel. Rósa Dénes játéka is bizonytalan, mivel a középpályás egy ütközés után cserét kért a Honvéd ellen, és azóta fájlalja a térdét.

Szerda este ukrán játékvezetői hármas közreműködik majd a Puskás Ferenc-stadionban sorra kerülő mérkőzésen, a sípot a 36 éves Vitalij Goduljan fújja majd, az asszisztensek Vitalij Zjagincev és Andrij Prjimak lesznek. A Feyenoord elleni meccshez hasonlóan ismét sok nézőre számíthatnak a zöld-fehérek, elővételben 8000 jegy talált gazdára, és kedden, illetve szerdán is vásárolhatnak még belépőket a szurkolók.

Kedden a Puskás-stadionnál és az Üllői úti pénztáraknál is árusítják a jegyeket 2500, 3500, 4500, illetve 8000 forintos áron 10 és 17 óra között, a mérkőzés napján azonban már csak a helyszínen állhatnak sorba az érdeklődők. A Fradihoz hasonlóan a Basel is győzelemmel készült az UEFA-kupa-párharcra, a bajnokság 16. fordulójában a St. Gallen ellen győzött 1-0-ra a piros-kék alakulat, és ezzel 31 ponttal vezeti a tabellát a 28 pontos Neuchatel Xamax előtt.