Vágólapra másolva!
Gellei Imre, az ZTE vezetőedzője, az MLSZ meghívására elkísérte a magyar labdarúgó-válogatottat a máltai vb-selejtezőre, távollétében két segítője, Komjáti András és Tamás Gyula vezeti a zalaiak tréningjeit. A Fradi elleni fellépés előtt az [origo] érdeklődésére Komjáti elmondta, hogy Sebők Vilmos és Sebők József játéka erősen kérdéses a nagy érdeklődéssel várt, Ferencváros elleni szombati bajnokin.

Németh Ottó, a ZTE technikai vezetője elmondta, 12 ezer nézőre számítanak a bajnok Ferencváros elleni mérkőzésen. Az edzéseket jelenleg a két pályaedző, Komjáti András és Tamás Gyula vezényli.

"Szeretnénk sikeresen zárni a szezont, a játékosok ennek megfelelő motiváltsággal készülnek a Fradi elleni meccsre. Sajnos Sebők Vilmos és Sebők József játéka sérülés miatt kérdéses, a védő esetében jelenleg hatvan-, míg a csatár esetében ötvenszázalékos az esély a pályára lépésre. Mindez véglegesen azonban csak a pénteki edzés után dől el. Szamosi Tamás biztosan nem játszhat, ő eltiltás miatt hiányzik majd" - mesélte a Ferencváros elleni készülődésről Komjáti András.

A ZTE egyébként ősszel hazai pályán még gólt sem kapott, gólkülönbsége a felújított zalai stadionban 11-0, pontot is csak a Fehérvár együttese vitt el Zalaegerszegről. A ZTE-FTC találkozót Kassai Viktor vezeti.

Bánki József