Vágólapra másolva!
A Real Madrid futballsztárjainak - David Beckham, Raúl és Zinédine Zidane - szereplésével film készül Hollywoodban. A háromrészes mű első darabját jövő augusztusban mutatják be, s a főszerepet Diego Luna ismert mexikói színész kapta.

A Gól című alkotás egy Los Angelesből származó futballista történetét mutatja be, aki előbb a Newcastle Unitednél, majd a Real Madridnál, végül a 2006-os németországi világbajnokságon ér el hatalmas sikereket.

"Azt hiszem ez az alkotás nagyszerű üzenetet juttat el a fiatalokhoz" - mondta David Beckham. "Úgy vélem nem árulok el nagy titkot: ha befejezem a pályafutásomat, én is velük szeretnék foglalkozni."

Kirúgták a Numancia edzőjét
A rendkívül gyatra eredmé-nyek miatt szerződést bontottak Francisco López Alfarval, a Primera Divisiónban szereplő Numancia vezetőedzőjével. A Numancia tíz forduló után a sereghajtó a húszcsapatos pontvadászatban. Az edzői kispadot - ideiglenesen - Máximo Hernández sportigazgató foglalta el.


"Minden jel arra mutat, hogy Beckham és Samuel kiváló erőben utazhat majd a Barcelona elleni találkozóra" - mondta a klub orvosa. A Primera División szuperrangadóját november 20-án játsszák.