Vágólapra másolva!
Az Atlético Madrid egyre közelebb kerül ahhoz, hogy megszerezze a Boca Juniorstól Carlos Tévezt. A Bolton Wanderers csatárát, Kevin Daviest a Tottenham szemelte ki.

Az Internél tartaléksorba került kapust, Francesco Toldót az Arsenal is megkörnyékezte. A Middlesbrough-t kapcsolatba hozták az AS Roma csatárával, Vincenzo Montellával.

A Dinamo Zabreg horvát válogatott támadóját, Eduardo do Silvát a Fiorentina, az Anderlecht és a Standard Liege is figyeli. A Middlesbrough ausztrál kapusa, Mark Schwarzer visszautasította a klub szerződéshosszabbítási ajánlatát.

A VfL Wolfsburg közel áll a belga FC Bruges védőjének, Peter van den Heydennek a leigazolásához. A Paris Saint-Germain érdeklődik a svéd Elfsborg utánpótlás-válogatott csatára, Lars Nilsson iránt.

A labdarúgó UEFA Kupában a Ferencvárossal egy csoportban szereplő Feyenoord leigazolta Bahiát, a brazil Flamengo 20 éves hátvédjét. A fiatal játékos azonban nem léphet pályára jövő szerdán, a két együttes Puskás Ferenc-stadionbeli összecsapásán, mivel csak januártól lesz a rotterdami klub tagja.