Vágólapra másolva!
A Birmingham City bejelentkezett a finn FC Lahti utánpótlás-válogatott csatáráért, Njazi Kuqiért. A Werder Bremen megkezdte a tárgyalásokat két lejáró szerződésű labdarúgójával, Thomas Ernsttel és Tim Borowskival.

A VfB Stuttgart a Dortmund brazilját, Dedét szemelte ki a nyáron szinte biztosan a Bayern Münchenbe igazoló Phillip Lahm pótlására. A Deportivo veterán csapatkapitánya, Fran kijelentette: a szezon végén nagy valószínűséggel befejezi pályafutását.

A Villarreal első számú kiszemeltje az argentin válogatott csatár, Luciano Figueroa, aki jelenleg a mexikói Cruz Azulban futballozik. A Real Betis az FC Bruges védőjét, Peter van der Heydent szeretné leigazolni.

A Liverpool svájci védőjét, Stéphane Henchoz-t a Manchester City és az Everton is vinné. A Palermo az Udinese csatára, Davide di Michele iránt érdeklődik. A Sochaux nigériai középpályása, Wilson Oruma a távozás gondolatával foglalkozik.

Az Olympique Marseille focistája, Laurent Battles szívesen maradna hosszabb ideig az OM-nél. A Bologna támadója, Tomas Locatelli szívesen fejezné be pályafutását jelenlegi klubjánál.