Vágólapra másolva!
A Stuttgart a Borussia Dortmund brazil védőjét, Dedét figyeli, a hírek szerint ugyanis jelenlegi jobb oldali középpályása, Philipp Lahm nyáron a Bayerné lesz.

A 2006-os világbajnokság végéig szóló szerződést kötött a Német Labdarúgó Szövetséggel (DFB) Andreas Köpke, aki a jövőben a válogatott kapusedzőjeként tevékenykedik majd. Köpke 59 alkalommal szerepelt a Nationalelfben, 1996-ban tagja volt az Európa-bajnok együttesnek. Klubszinten az 1. FC Nürnberg, az Eintracht Frankfurt és a francia Olympique Marseille gárdáját erősítette, 1993-ban az év játékosának választották meg Németországban.

Fernando Morientes hosszú távon is a Real Madrid labdarúgója lesz, noha az elmúlt napokban az FC Liverpool élénk érdeklődést mutatott iránta - jelentette be hivatalosan is a spanyol klub.

Az AS Roma elnöke, Franco Sensi szkeptikus Antonio Cassano jövőjét illetően, a nehezen kezelhető futballcsillag a hírek szerint egykori mesterét, Fabio Capellót követve a Juventus felé kacsingat.

Az Aston Villa szakvezetője, David O'Leary biztos benne, hogy kölcsöncsatára, Carlton Cole az egész szezont a birminghami együttesben tölti, noha Jose Mourinho a hírek szerint a Chelsea-hez csábítja. A Chelsea próbajátékra hívta az ausztrál Billy Celeskit.

Laurent Battles elárulta, nincs kedve elhagyni az Olympique Marseille csapatát. A Cardiff Cityben kölcsönjátékosként szereplő Gary O'Neil szívesen maradna a Ninian Parkban a szezon hátralévő részében is.