Vágólapra másolva!
A 29 éves David Beckham és egy évvel idősebb felesége, Victoria ügyvédhez fordult, miután újabb szexuális zaklatás vádja merült fel a focisztárral szemben.

Dannielle Heath, egy szépségszalon 22 éves tulajdonosnője azt nyilatkozta a Sunday Mirror című lapnak, hogy - miután Victoria harmadszor is állapotos lett - a brit sportbálvány két alkalommal elcsábította őt. A Daily Mail értesülése szerint a kozmetikusnő, aki állította, hogy szalonja révén "jó barátságba került" Victoriával, átszámítva 60 ezer eurónak megfelelő összeget kapott a történtek fejében.

Az újabb szemrehányással kapcsolatban David és Victoria a következőket nyilatkozta: "Belebetegedtünk és belefáradtunk az olyan emberekbe, akik családunk kárára próbálnak meg pénzhez jutni. A vádaskodások az utolsó szóig teljességgel alaptalanok, és már az ügyvédeinkre tartoznak."

Heath azonban kitart állítása mellett, és a Sunday Mirror szóvivője is kijelentette: "Százszázalékosan biztosak vagyunk történetünk igazában, és annak minden szavát vállaljuk."

A Mirror hétfői jelentése szerint David és Heath viszonya májusban kezdődött. A Real Madrid játékosa és Heath augusztusban és legutóbb szeptember végén feküdt le együtt Beckham spanyolországi házában.

Tavasszal Rebecca Loos, a sportoló egyik korábbi asszisztense a nyilvánosság előtt állította, hogy viszonyuk volt. Rebecca meggazdagodott azon a pénzen, amelyet történetéért a brit médiától kapott. David Beckham következetesen tagadta, hogy viszonya lett volna Loosszal, de feljelentést nem tett ellene.

Szintén az angol válogatott csapatkapitányával kapcsolatos, hogy a Wales elleni vb-selejtezőn összeszedett bordatörése ellenére akár már a hétvégi, Betis elleni bajnokin is pályára léphet. Alfonso del Corral, a Real Madrid orvosa elmondta, hogy Beckham szerdán a csapattal együtt edz majd, és akkor dől el, hogy akadályozza -e sérülése a játékban.