Vágólapra másolva!
A tévé nyilvánossága előtt próbálja bizonyítani állításainak hitelességét David Beckham, az angol labdarúgás jelenlegi legnagyobb szupersztárjának állítólagos szeretője, aki ellen a játékos és felesége pert helyezett kilátásba. A holland Rebecca Loos hetek óta kimeríthetetlen munícióval látja el a brit bulvársajtót, állítva, hogy szenvedélyes szerelmi viszony fűzte őt a Manchester United egykori és a Real Madrid jelenlegi ünnepelt csillagához.

A 26 éves volt hostess akkor ismerkedett meg Beckhammel, amikor a játékos a Real Madridhoz szerződött, és az élsportolók mindennapi ügyeinek intézésére szakosodott SFX Group őt jelölte ki arra, hogy segítsen a családnak a spanyolországi letelepedésben.

Loos már a News of the World című vasárnapi brit bulvárlap legutóbbi számában is személyes interjúban erősítette meg a viszonyról hetek óta terjedő sajtópletykákat, a Sky One tévének adott, csütörtök éjjel műsorra tűzött exkluzív nyilatkozatában viszont állítólagos bizonyítékait is felvonultatta. Az adásban az előzetesen közzétett részletek szerint Loos bemutatta a mobiltelefonjára küldött, szerinte Beckhamtől származó szaftos üzeneteket, és elmesélte, hogy az ágybeli együttlétek után a klasszis rendszeresen eperrel kényeztette őt.

Legfőbb aduja azonban az volt, hogy ha a sztár és felesége, Victoria Adams, a 90-es évek brit női popzenekara, a Spice Girls volt énekese - ahogy az a héten elterjedt - valóban pert indít ellene, akkor a bíróság előtt, bizonyítékként Beckhamnek egy olyan intim testi sajátosságának ismeretéről fog beszámolni, amelyet csak az ismerhet, aki ágyba bújt a labdarúgóval. Erről azonban nem volt hajlandó részleteket elárulni, mondván: csak akkor beszél erről, ha a bíróság előtt rákényszerül.

Loos elismerte, hogy amit tett, "nem volt helyes", de határozottan állította, hogy a Beckhammel folytatott viszonyáról szóló állításai "100 százalékig helytállók". Csütörtöki londoni lapértesülések szerint Rebecca Loos hat számjegyű összeget kapott a Sky tévétől a titkos spanyolországi helyszínen felvett interjúért. Ugyanezért a sztoriért hasonló pénzt vett fel a News of the Worldtől is.

A bulvárlap ugyanazon számában egyébként előkerült egy másik állítólagos Beckham-szerető is, egy maláj születésű brit szépség, Sarah Marbeck személyében, aki szintén azt állította, hogy a játékos - miután egy partin három évvel ezelőtt megismerkedtek - azonnal hotelszobai ágyába invitálta. A 29 éves Marbeck szerint ez a viszony két évig folytatódott.