Vágólapra másolva!

Ferguson az összesítésben 5-2-es továbbjutás után tartott sajtótájékoztatón a sérülések ellenére értékelte a szerdai győzelemet is: "Megmutattuk, hogy az idegenbeli 2-0-s sikert követően is éhesek voltunk a győzelemre. A meccs azt is bizonyította, hogy a cserejátékosok képesek alkalmazkodni a helyzethez. A pályán lévők irtózatosan nagy futballt mutattak be."

Javier Irureta, a Depor szakvezetője is dicsérte csapatát: "Jól játszottunk, két gólt lőttünk, s az Old Tarffordon is bizonyítottuk, hogy nem rossz csapat a miénk, ám az első meccs után elszálltak a reményeink." Az edző a Beckham-kérdésben sportszerűen nyilatkozott: "Sajnálom, ami történt, s remélem, hogy Beckham minél előbb visszatér a pályára."

A Real Madrid 2-0-ra győzött a Bayern München ellen, összesítésben 3-2-vel jutott a négy közé. Vicente del Bosque edző természetesen elégedett: "Nagyon büszke vagyok a csapatomra. A spanyol futball különleges erejét jelenti, hogy a BL-elődöntőben Real-Barcelona mérkőzésre kerül sor." Ottmar Hitzfeld, a vesztesek trénere szűkszavú volt: "Nem panaszkodom a kiesés miatt. A Real nagyszerű volt, mi pedig nem éppen."

Franz Beckenbauer, a Bayern elnöke is reálisan értékelt: "Törvényszerű a kiesésünk, mert csak egy csapat volt a pályán, a Real, amely folyamatosan támadott, védekezésre kényszerítve ezzel minket. A Bajnokok Ligájában nem lehet védekező felfogásban játszani egy olyan együttes ellen, mint a Real Madrid."

Thury Gábor

Ajánlat:

Korábban:

Fórum:

Ki lesz a BL-győztes?