Vágólapra másolva!
Kezelőorvosa szerint még hosszú kórházi kezelésnek néz elébe Diego Maradona: a legendás labdarúgó továbbra is lélegeztetőgépen van, és erős nyugtatókat kap.

"Amikor kiengedjük, visszatér Kubába, ahol 2000 óta elvonókúrán vesz részt" - jelentette ki Alfredo Cahe. Kezelőorvosa szerint a hétvégén megszüntetik az egykori futballcsillag mesterséges lélegeztetését: Maradona hétfő hajnal óta fekszik egy Buenos Aires-i kórház intenzív osztályán. "Diegónak nagyon erős a szervezete. A szíve a megnagyobbodás ellenére már rendesen működik, úgyhogy 72 órán belül levehetjük a gépről" - mondta Cahe.

Kubában nagy meglepetés várja majd a futballsztárt: a mexikói Reforma című lap szerint ugyanis gyermeket vár tőle 19 éves barátnője, Adonay Fruto.

Az argentinok egykori világklasszisa súlyos szív- és légzési problémákkal került a Suizo-Argentino magánklinikára. Orvosai cáfolták a kábítószer-túladagolásról szóló híreket - bár elismerték, hogy kokaint találtak a vizeletében -, s közölték: vérnyomásproblémák miatt lett rosszul, de aztán jól reagált a gyógyszerekre.