Vágólapra másolva!
A Southampton norvég védője, Claus Lundekvam két évvel meghosszabbította szerződését a Szenteknél. A Birmingham City walesi középpályásának, Robbie Savage-nek akar új kontraktust ajánlani.

A Bayern München szeretné visszacsábítani a müncheni nevelésű Philippe Lahmot a Stuttgarttól, és a Dortmund középpályására, Thorsten Fringsre is kivetette hálóját.

A Hannover valószínűleg a következő szezonra is megtartja a Leverkusentől kölcsönkapott csatárt, Thomas Brdaricot. A Middlesbrough fiatal szélsője, Stewart Downing visszautasította klubja szerződéshosszabbítási ajánlatát, mivel a Fulham, illetve a Blackburn is érdeklődik iránta.

A Valencia közel áll ahhoz, hogy megszerezze az uruguayi Liverpool korosztályos válogatott csatárát, Sébastian Soriát. A Middlesbrough megfigyelői az Auxerre támadóját, Olivier Kapót tartják szemmel. A Tottenham német focistája, Christian Ziege elismerte, hogy szívesen visszatérne a Bundesligába.

A Lecce támadói, Valerij Bozsinov és Javier Chevantón iránt a Barcelona is érdeklődik. Az Osasuna uruguayi csatára, Richard Moráles a nyáron minden bizonnyal távozik a klubtól.

Az orosz FK Rosztov szerződtette a chilei Colo Colo középpályását, Marco Villasecát. Olasz lapértesülések szerint a Lazio védője, Jaap Stam közel áll ahhoz, hogy megegyezzen az AC Milannál nyári klubváltásáról.