Vágólapra másolva!

Andreas Andersson kiütött egy újságírót

Nyilvánosságra hozták annak a svéd válogatott labdarúgónak a nevét, aki csütörtök hajnalban egy stockholmi éjszakai szórakozóhelyen összeverte az Aftonbladet című bulvárlap újságíróját: Andreas Anderssonnak kell számolnia az ügy következményeivel.

Daniel Nyhlen hajnali öt órakor, az Aladdin bár megnyitóján szólalkozott össze a játékossal. "Csendesen iszogattam a pultnál, amikor egy barátjával odalépett, és rendkívül durva szavak kíséretében megkérdezte, mit bámulok" - mesélte a pórul járt zsurnaliszta. "Mondtam, hogy nem őt, mire úgy állkapcson vágott, hogy elveszítettem az eszméletemet, s csak néhány másodperc múlva tértem magamhoz. Klasszikus KO volt."

Az incidensnek a bár biztonsági emberei vetettek véget: lefogták a verekedő Anderssont, akit a kiérkező rendőrök őrizetbe vettek.

Az AC Milan és a Newcastle United korábbi, illetve az AIK Solna jelenlegi játékosa ügyvédjén keresztül közölte: nagyon sajnálja a történteket, és bocsánatot kér.

A 29 éves csatár - aki 42 mérkőzésen 8 gólt szerzett a svéd válogatottban - valószínűleg pénzbírsággal megússza az esetet.