Vágólapra másolva!
Nem számíthat Zlatan Ibrahimovic játékára a magyarokkal azonos Eb-selejtezőcsoportban lévő svéd labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi párosa, Tommy Söderberg és Lars Lagerbäck. Az Ajax csatára ágyéksérüléssel bajlódik, s ezért nem szerepelhet az északi együttes két soron következő selejtezőjén.

Henrik Larsson, a Celtic támadója a magyarok elleni budapesti találkozón a válogatottba egy meccsre még visszatért, ám a napokban bejelentette, hogy soha többé nem ölti fel magára a svéd nemzeti tizenegy mezét.

A svédek szombaton San Marinóban lépnek pályára, majd négy nappal később Lengyelországot fogadják Stockholmban. Söderberg és Lagerbäck senkit nem hívott be Ibrahimovic helyére.

A svédek kerete:
kapusok: Gustafsson (Molde), Isaksson (Djurgarden), Hedman (Celtic)
védők: C. Andersson (Helsingborg), Edman (Heerenveen), Jakobsson (Rostock), Lucic (Leeds), Lundquist (Sundsvall), Mellberg (Aston Villa), Mjällby (Celtic), Mi. Svensson (Southampton)
középpályások: Johansson (Djurgarden), Jonson (Bröndby), Ljungberg (Arsenal), Nilsson (Halmstad), A. Svensson (Southampton), Ma. Svensson (Halmstad)
csatárok: Allbäck (Aston Villa), A. Andersson (AIK Stockholm), Kallström (Djurgarden), Selakovic (Heerenveen).