Vágólapra másolva!
Súlyos tavaszi vesesérülése, majd műtétje után hamarosan újra teljes értékű edzésmunkát végezhet Hajdu Attila. Noha nyáron az MTK nem szerződtette megsérült kapusát, a kék-fehérek vezetői engedélyezték számára a tréningek látogatását, s a lehetőséget a válogatottban is szerepelt hálóőr elfogadta.

"Négy hete kezdhettem el a rehabilitációs programot, aminek lényege az volt, hogy a terhelés közben ne rázkódjon a vesém" - kezdte Hajdu, majd hozzáfűzte: "Általában futhattam is, méghozzá 160-as pulzussal, s már ez is örömmel töltött el. De leginkább az, hogy két hete hétfőn és pénteken statikus kapusedzéseken vehettem részt az MTK-nál, s elsősorban a labdafogást gyakoroltam."

"Fájdalmaim szerencsére nincsenek, így szeptembertől fokozatosan kapcsolódom be a kék-fehérek tréningjeibe, ráadásul az orvosok szerint ekkor már teljes értékű edzésmunkát is végezhetek. Reményeim szerint novemberben harcra kész állapotban leszek, vagyis akkor elvileg már tétmeccsen is pályára léphetek. Az MTK vezetőivel abban maradtunk, hogy a téli szünetben újra leülünk egy kis beszélgetésre, hiszen a klubnál jelezték, segítenek majd csapatot találni nekem. Persze addig szeretnék minél jobb formába kerülni s végleg elfelejteni ezt a sérülést."

Bánki József