Vágólapra másolva!
Az új szezonra alaposan átrendeződik az MTK védelme, hiszen Mico Smiljanic és Pető Zoltán után Hajdu Attilával sem köt újabb szerződést a kék-fehér klubvezetés.

A szezon nagy részében csak tartalék Pető Zoltán távozása már régóta napirenden volt a Hungária körúton, annak ellenére, hogy a balhátvéd a csapatot sújtó tavaszi sérüléshullám miatt a rájátszásban bekerült a kezdő együttesbe, és megbízható, jó teljesítményt nyújtott.

Mico Smiljanic eligazolása már váratlanabbul érhette a szurkolókat, hiszen a légiós a védelem oszlopa volt, a veserepedés után lábadozó kapus, Hajdu Attila pedig maga sem sejtette, hogy a továbbiakban nem tartanak igényt a szolgálataira. Ennek oka nem lehet más, mint hogy a székesfehérvári kölcsönjátékból visszatért s az utóbbi két Eb-selejtezőn a válogatottba is bekerült Végh Zoltánban jobban bízik a szakvezetés, mint Hajduban. A ügy érdekessége éppen az, Véghnek annak idején Vlaszák Géza, Vlaszáknak pedig Hajdu miatt kellett mennie a Hidegkuti-stadionból.

Végh mellett eddig két védekező középpályás, Zabos Attila (Vasas) és Halmai Gábor (Hapoel Tel-Avív), valamint két védő, Pusztai Olivér (Siófok) és Pandur Péter (Kispest) csatlakozott a bajnokcsapat keretéhez.