Vágólapra másolva!
Az FC Porto portugál válogatott középpályását, Decót a Newcastle és a Chelsea is kiszemelte magának. A Leeds United a másodosztályú Sheffield United játékosát, Michael Brownt akarja megszerezni. A Bolton Wanderers a Serie A-ból szeretne erősíteni: két kiszemeltje a Milan dán védője, Martin Laursen, illetve a Juventus uruguayi támadója, Marcelo Zalayeta.

Az olasz élvonalba frissen feljutott Ancona a Leeds United ausztrál focistáját, Paul Okont szemelte ki. A Valencia argentin balszélsője, Kily González kijelentette: úgy érzi, a klub ela akarja adni őt a nyáron.

A Deportivo Alavés holland támadóját, Jordi Cruyffot az Espanyol szeretné megszerezni. A Rayo Vallecano csapatkapitányát, Míchelt a Real Betis és a Deportivo is kiszemelte magának.

A Auxerre szenegáli futballistája, Khalilou Fadiga elmondta: megtisztelésnek érzi, hogy a Celtic érdeklődik iránta. Az Atlético Madrid szeretné hazacsábítani a skót Rangers spanyol utánpótlás-válogatott középpályását, Mikael Artetát. Az AC Parma francia játékosa, Sabri Lamouchi a nyáron a Liverpoolba igazolhat.

Az Ajax Amsterdam visszautasította az AS Roma hárommillió fontos ajánlatát Hatem Trabelsziért. A skót Rangers a portugál FC Portóval tárgyal, mivel szeretné megszerezni a portugálok középpályásár, Capuchót. A Parma fő kiszemeltje a Bologna fiatal védője, Cristian Zaccardo.

Az Arsenal a hírek szerint 14 millió eurót ajánlott a Valenciának Santiago Canizaresért. A Panathinaikosz dán középpályása, Jan Michaelsen elárulta, hogy több angol élvonalbeli klubbal is tárgyal. A Bayer Leverkusen horvát védőjét, Boris Zivkovicot a Premiershipbe frissen feljutott Portsmouth szemelte ki.