Vágólapra másolva!
A Manchester United labdarúgócsapata nem tett le arról, hogy megszerezze a Real Madrid francia középpályását, Makelelét, de a hírek szerint a török Nihat (Socieadad) és a kongói Makukula (Nantes) is Ferguson jelöltjei között található.

A West Bromwich Albion kapusát, Russell Houltot a Birmingham City szeretné elcsábítani a következő szezonra. A Nantes kongói támadója, Ariza Makukula iránt a hírek szerint a Manchester United és az Internazionale is érdeklődik. A Vörös Ördögök egyébként továbbra sem adták fel a Real Madrid francia középpályásának, Claude Makelelének leigazolását, ugyanakkor Steve McManaman határozottan kijelentette, hogy nem hagyja el a királyi gárdát, pedig az Everton és a Manchester City is hívja. A Manchester egyik megfigyelője, Martin Ferguson (Alex Ferguson testvére) egyébként a hét végén a helyszínen nézte meg a spanyol Real Sociedad bajnokiját, és a hírek szerint a török Nihat Kahvecit figyelte

Az Udinese középpályását, Marek Jankulovskit az Arsenal nézte ki magának. A West Ham olasz csatárát, Paolo di Caniót a másodosztályú Reading szerette volna kölcsönvenni a szezon végéig, de a Kalapácsosok visszautasították az ajánlatot.

Az izraeli Maccabi Tel-Aviv középpályását, Baroch Degót a spanyol Celta Vigóval hozták kapcsolatba. Az egykoron a Manchester Unitedben és a Leedsben is megfordult Lee Sharpe az izlandi Grindavíkhez írt alá.

A Bayer Leverkusen csapatkapitánya, Carsten Ramelow kijelentette, hogy akkor is a klubnál marad, ha a gyógyszergyáriak kiesnének a Bundesligából. A VfL Wolfsburg a következő szezonra megszerezte a másodosztályú Eintracht Frankfurt középpályását, Albert Streitet. A spanyol Osasuna bejelentkezett az ecuadori válogatott Carlos Tenorióért.