Vágólapra másolva!
Juventus - Feyenoord 2-0
Newcastle - Dinamo Kijev 2-1


A Feyenoord becsületére legyen mondva, nekik is voltak gólszerzési lehetőségeik, de Buffon eszén nem tudtak túljárni. Jellemző egyébként a rotterdamiakat sújtó sérüléshullámra, hogy Bert van Maarwijk mester csak egyet cserélt, és akkor is a kapusát hozta le. A Juventus győzelme azt jelenti, hogy a torinóiak most már biztosan ott vannak a legjobb 16 között, mögöttük azonban nagy a tülekedés, és még mind a három gárda megszerezheti a második helyet.

Ki nyeri a Bajnokok Ligáját?http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=47637Csoportállások/sport/focivilag/bl/20020917csoportallasok.htmlMenetrend, eredmények/sport/focivilag/bl/20020829abajnokok.html

Pedig a Dinamo Kijev egy győzelemmel már most eldönthette volna a dolgot, ám az ukránok vereséget szenvedtek a Newcastle United otthonában. A Szarkák számára csak a három pont jelentette volna továbbjutási reményeik életben maradását, ám az első félidőben nem nagyon veszélyeztették a vendégek kapuját. Amikor pedig a második játékrész elején egy szórványos kontrából a Dinamo szerzett vezetést, Shearerék helyzete igen csak rossznak tűnt. A Newcastle azonban nem az a típusú csapat, amely könnyedén feladja, és sikerült is fordítaniuk, igaz, némi bírói segítséggel. Az egyenlítést követően ugyanis Shearer egy olyan mezrángatásért kapott tizenegyest, amiből minden egyes szögletnél és szabadrúgásnál is többet láthatunk a tizenhatoson belül. A veterán támadót ez persze nem zavarta, magabiztosan értékesítette a büntetőt, és ezzel győzelemhez segítette együttesét.