Vágólapra másolva!
A Bayern München tegnapi döntetlenjével minden esélyét elveszítette arra, hogy megvédje bajnoki címét a Bundesligában. Pedig sokáig úgy tűnt, hogy a bajorok ismét begyűjtik a három pontot Lisztes Krisztián csapata, a Werder Bremen ellen, ám az utolsó percben jött a brémaiak jugoszláv játékosa, Mladen Krstajic, és a kapuba fejelte a vendégek egyenlítő találatát.

Krstajic 1974. március 4-én született Niksics városában, és első klubja a boszniai Cselik Zsenica volt. Később megfordult az OFK Kikinda együttesében is, de karrierje igazából a Partizan Beogradban indult meg.

A fővárosi együttesben az 1995-96-os idényben mutatkozott be, amikor hat találkozón lépett pályára, és egy gólt ért el. A következő szezonban már 11 meccsen kapott játéklehetőséget, és az 1997-98-as idényben már négy alkalommal volt eredményes. Teljesítményére a válogatottnál is felfigyeltek, és 1999 szeptemberében Macedónia ellen bemutatkozhatott a címeres mezben. A szezon végén több külföldi együttes is érdeklődött iránta, és végül a Werder Bremen nyerte meg az aláírásáért folytatott küzdelmet, a brémaiak nyolcszázezer fontnak megfelelő összeget fizettek ki érte.

Eleinte nehezen illeszkedett be a gárdába, de sikerült beküzdenie magát a kezdő tizenegybe, és első élvonalbeli találatát 2000 decemberében, a 17. fordulóban érte el a Hansa Rostock ellen, majd az utolsó játéknapon megint a keletnémet gárda ellen volt eredményes.

A jelenlegi pontvadászatban többnyire csak csereként lépett pályára, de most a Bayern ellen a kezdő tizenegyben kapott helyet, és ezt góllal hálálta meg.

Ajánlat:

Hét pont a Leverkusen előnye

Korábban:

A nap játékosa: Daniel van Buyten (Olympique Marseille)