Vágólapra másolva!
Szinte bizonyosra vehető, hogy szombaton telt ház, 18 ezer néző fogadja a két ősi rivális, a Ferencváros és az Újpest csapatait az Üllői úti bajnokin.

A ferencvárosi aréna pénztárainál már napok óta sorok kígyóznak, szerda délig 14 ezer biléta elkelt, s ha ehhez hozzávesszük a liláknak átadott 1300 jegyet, akkor kiderül, csupán néhány ezer, az úgynevezett drágább helyekre árusítandó belépő vár gazdára.

Az Üllői úton tehát nagy a várakozás a derbi iránt, ám volt egy búcsúzó is, mégpedig Szabó Tibor, a Szabadkáról indult, majd Diósgyőrön és Kispesten át a Fradihoz került középpályás köszönt el a társaktól, mivel az orosz Gazprom együtteséhez szerződött. Mégsem volt teljesen elkeseredett a technikás irányító.

"Nagyon jól éreztem magam a Ferencvárosnál, elvileg szomorú lehetnék, ám nem vagyok az. Az orosz csapat visszautasíthatatlan ajánlatot tett, vétek lett volna elszalasztanom. Ugyanakkor továbbra is szurkolok a Fradinak, sőt, az sem kizárt, hogy egyszer visszatérek az Üllői útra" - mondta Szabó.

Bánki József

Ajánlat:

Korábban:

Fórum:

Ki nyeri a Borsodi Ligát?