Argentin-francia álomdöntő az ország legnagyobb kivetítőjén

Lionel Messi, Kylian Mbappé
Mbappé másodszor, míg Messi először lehet világbajnok
Vágólapra másolva!
Vasárnap délután az Opera Eiffel Műhelyházában nagy kivetítőn lehet megnézni a katari labdarúgó-világbajnokság álomdöntőjét, vagyis az Argentína-Franciaország mérkőzést.
Vágólapra másolva!

Az ország legnagyobb vetítővásznával felszerelt új színházterme nemcsak színpadi próbáknak és előadásoknak ad teret, hanem már eddig is számos különleges eseménnyel vagy befogadott rendezvénnyel is várta a közönséget. Ezúttal a vb-döntő izgalmait lehet követni élőben, akár már kora délutántól, ugyanis a kapuk 14.30-kor nyitják ki, 15 órától pedig a Nemzeti Sport szakértőinek pódiumbeszélgetése vezeti fel a 16 órakor kezdődő Argentína-Franciaország döntőt.

Mbappé másodszor, míg Messi először lehet világbajnok Forrás: AFP/Jack Guez

A pódiumbeszélgetést Ballai Attila, a Nemzeti Sport lapigazgatója vezeti, a két meghívott vendég Rákosi Gyula, az 1962 és az 1966-os vb-negyeddöntős magyar válogatott csatára, Európa-bajnoki és olimpiai bronzérmes Fradi-legenda, valamint Kemény Dénes, aki a magyar vízilabda-válogatott szövetségi kapitányaként nem „csak" három olimpiát és két Eb-t, de világbajnokságot is nyert.

A katari világbajnokság helyszínével ellentétben a budapesti meccsnézésen sört is lehet vásárolni és fogyasztani.

A jegyeket az Opera honlapján, ide kattintva, 1000 forintos áron lehet megvásárolni a több mint 400 fő befogadására alkalmas, korszerű hangtechnikával és az ország legnagyobb vetítővásznával felszerelt új színházterembe.

Töltse le az Origo Sport applikációt, hogy követni tudja élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit. És kövesse velünk a vb híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!