Mbappé fejbe rúgott egy szurkolót - videó

Football/ 2022 FIFA World Cup/ France vs Morocco soccer Horizontal
France’s Kylian MBAPPE celebrates after winning the FIFA World Cup semi-final match at Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar on December 14, 2022. ( The Yomiuri Shimbun ) (Photo by Ken Satomi / Yomiuri / The Yomiuri Shimbun via AFP)
Vágólapra másolva!
 A címvédő francia válogatott lesz az argentin csapat ellenfele a katari labdarúgó-világbajnokság fináléjában, miután a második elődöntőben szerdán 2-0-ra legyőzte a marokkói együttest. A mérkőzés előtti bemelegítés során a franciák sztárja, Kylian Mbappé gyilkos erejű lövését eresztett meg, amit az egyik szurkoló bánt a lelátón.
Vágólapra másolva!

Mintegy 4000 francia szurkoló látta helyszínről, vagyis az Al-Bajt Stadionból a Franciaország-Marokkó vb-elődöntőt, ám egyikük számára mindenképpen emlékezetes marad. A bemelegítés során ugyanis a PSG világbajnok támadója, Kylian Mbappé egy erős lövést eresztett el, ám kissé célt tévesztett, ugyanis a labda jócskán kapu fölé szállt, és eltalált egy francia szurkolót a lelátón. Az áldozat az eset után megszédült és három másik szurkolónak kellett támogatnia, ám a hírek szerint szerencsére nem történt komoly baja. Mbappé azonnal odament érdeklődni a pórul járt férfi állapota felől és természetesen egyből elnézést is kért.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit.