A bugyiját is ledobta az argentinok kedvéért a szexi pornósztár - képek

Eva Elfie
Vágólapra másolva!
A katari labdarúgó-világbajnokság döntőjében a címvédő francia válogatott lesz az argentin csapat ellenfele, éppen ezért az orosz pornószínésznő, Eva Elfie már hatalmas izgatottsággal várja a finálét, amelyet a helyszínről fog nézni, ugyanis hatalmas rajongója Messiéknek. A szőke szépség a döntő előtt merész fotókkal nyűgözte le a rajongóit a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

A szőke szépség egy szál bugyiban és argentin válogatott mezben pózolt, utóbbit jócskán feltűrte, így a melleit jelentős mértékben engedte láttatni. Sőt, a lapozható bejegyzés utolsó fotóján még a bugyija is lecsúszott a 25 éves orosz lánynak, így nem csoda, hogy a 3,2 millió követővel rendelkező Instagram-oldalán rengeteg dicsérő kommentet kapott, a rajongói ugyanis odavannak a bejegyzésért.

"Közeleg a döntő, és ez csodálatos érzés. Nem gondoltam volna, hogy itt lehetek majd a sok-sok ember között, akik ezt a gyönyörű kék-fehér mezt viselik.

– írta Elfie, aki sok sikert kívánt mindkét csapatnak a döntőre.

Töltse le az Origo Sport applikációt, hogy követni tudja élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit. És kövesse velünk a vb híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!