A magyar bajnok atlétát nagyon megviselte, hogy nem indulhatott a budapesti vb-n

Tokió 2020, 2020-as tokiói olimpiai játékok, olimpia, nyár, nyári olimpiai játékok, XXXII. nyári olimpiai játékok, Szűcs Valdó, 100 gát, atlétika, 2020.08.04.
Tokió, 2021. augusztus 4. Szűcs Valdó a férfi 110 méteres gátfutás elődöntője után a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián az Olimpiai Stadionban 2021. augusztus 4-én. Szűcs Valdó nem jutott be a döntőbe. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Nagyon bántotta Szűcs Valdó négyszeres szabadtéri és kétszeres fedett pályás magyar bajnok gátfutót, hogy sérülése miatt ki kellett hagynia az augusztusi budapesti világbajnokságot.

Szűcs combsérülése a júniusi vidékbajnokságon újult ki, amint az M4 Sportnak adott keddi interjúban hangsúlyozta: még hosszú, januárig tartó felkészülési időszak vár rá kemény edzésekkel, január végén pedig kezdődnek a fedett pályás versenyek.

fogalmazott. Elárulta: nagyon bántotta, hogy sérülése miatt kihagyta a vb-t.

Szűcs Valdót nagyon bántotta, amiért kihagyta az atlétikai vb-t Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Néztem a versenyeket, egyszer kint is voltam a stadionban, de többször nem tudtam kimenni, egyszerűen a szívem szakadt meg, hogy nem lehetek ott. De nem ülhettem ott és szomorkodhattam, hiszen jövőre ott van a párizsi olimpia és az Európa-bajnokság Rómában, így erre koncentráltam" - fejtette ki. Mint mondta, úgy érzi, már túltette magát a szomorú időszakon, teljes mellbedobással a felkészülésre fókuszál.

A felesége amerikai, így kérelmezhetett zöldkártyát, ugyanakkor még nem kapott választ, így egyelőre Magyarországon készül, és tervez meleg éghajlati edzőtábort is.

szögezte le.

Saját bevallása szerint a motiváció keresésével sosem volt gondja, mindig arra törekszik, hogy saját aktuális legjobbját nyújtsa.