Vágólapra másolva!
A világhírű ír ketrecharcos, Conor McGregor bejelentette visszatérését, és kiderült, ki lesz a következő ellenfele.

A UFC pehelysúlyú és könnyűsúlyú bajnoka hosszú ideje lábadozik a sérüléséből: 2021 júliusában a Dustin Poirier elleni ütközet során lábtörést szenvedett, azóta nem volt hivatalos mérkőzése.

A korábban több súlycsoportban is UFC-bajnok bunyós, aki 2021-ben a világ legjobban fizetett sportolója volt, a közösségi médiában nemrég bejelentette a visszatérését.

McGregor következő ellenfele az amerikai Michael Chandler lesz, kettejük összecsapására december 16-án kerül sor Las Vegasban.

McGregor visszatérése már hosszú ideje napirenden volt, ám az ír bunyós nem jelent meg az Egyesült Államok Doppingellenes Ügynöksége (USADA) által szorgalmazott drogteszten, ám egyértelműen cáfolta azt a hírt, miszerint tiltott teljesítményfokozókat használt volna.

A UFC és az USADA politikája megköveteli, hogy a ketrecbe visszatérő harcosoknak legalább hat hónapig rendelkezésre kell állniuk drogteszten való részvételre, mielőtt versenyre jogosultak lesznek. A hírek szerint minden adály elhárult, így McGregor decemberi mérkőzésére sor kerülhet.