Meztelen kép miatt maradt le a Tour de France-ról az egyik csapat sportigazgatója

RONDE VAN FRANKRIJK WIELRENNEN CYCLISME TDF LETOUR Horizontal CYCLING
Lotto-Dstny riders with Belgian Victor Campenaerts (L) of Lotto-Dstny pictured in action during a training session for the 110th edition of the Tour de France cycling race, in Bilbao, Spain, Thursday 29 June 2023. This year's Tour de France takes place from 01 to 23 July 2023 and starts with three stages in Spain. BELGA PHOTO DIRK WAEM (Photo by DIRK WAEM / BELGA MAG / Belga via AFP)
Vágólapra másolva!
Nem utazhat el a szombaton rajtoló Tour de France-ra a belga Lotto Dstny csapattal az ausztrál sportigazgató, Allan Davis. 

Az ok korántsem sportszakmai, hanem magánjellegű, abból viszont meglehetősen felháborító. Davis ugyanis egy ruhátlan fotót küldött magáról egy Twitter-felhasználónak, aki a napokban közzétette a kéretlen közeledés részleteit.

A sportolóként a Nemzetközösségi Játékokon aranyérmes kerékpáros, Davis a kép mellé azt írta: "Egy hotelszobában unatkozomo, és rád gondolok. Most fejeztük be a Mayenne-t."

Ha mással nem is, ezzel végképp bizonyította a bűnösségét, hiszen a kép időbélyegzője szerint készítésének napján ért véget a Boucles de la Mayenne francia kerékpárverseny, amelyen valóban ott volt Davis a Lottóval.

A felfüggesztés hivatlosan "közös megegyezéssel" történt, és egyelőre nincs hír arról, hogy a későbbiekben mi lesz ausztrál sportvezető sorsa.