Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Az augusztusban megrendezésre kerülő budapesti atlétikai világbajnokságot szervező Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója, Németh Balázs összefoglalta, milyen döntéseket hozott meg a cége a hét folyamán.

„Az eddigi legfontosabb hét ért véget a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság szervezésében, lezajlott a Nemzeti Atlétikai Szövetség mindent eldöntő helyszíni szemléje és megkaptuk azt a pecsétet, ami igazolja, hogy

Nagyon büszke vagyok a csapatunkra, hogy ezt 100 nappal a vb előtt sikerült elérnünk" – áll Németh Balázs összefoglalójában.

„Büszkeség az is és fontos gesztus a világ egyik legbefolyásosabb nemzetközi sportszövetsége, a World Athletics részéről, hogy egy magyar szimbólum, a rackajuh lett a vb kabalafigurája.

– folytatta a vezérigazgató. – Amióta van Youhuu, csúcson vannak a napi jegyeladások, folyamatosan nő az érdeklődés. Már több mint 170 ezer belépő fogyott el és 77 országból jönnek szurkolók, köztük a világ olyan távoli pontjairól is, mint Új-Zéland, Chile, vagy Jamaica."

„Sokan kérdezik, hogy melyik napra érdemes kijönni a vb-re, amire azt tudom mondani, hogy

mert egyrészt már akkor is vannak döntők, másrészt lehet magyar versenyzőknek is szurkolni és biztos vagyok benne, hogy aki az első versenyeket látja, olyan meglepetésekben lesz része, hogy más napokon is ki fog jönni a vb-re" – zárta le a mondandóját Németh Balázs.

Mindent egy helyen az Eb-ről