Mégsem jövő héten játssza az utolsó mérkőzését Roger Federer?

Federer
Switzerland's Roger Federer celebrates his straight sets win over Serbia's Novak Djokovic in their men's singles round-robin match on day five of the ATP World Tour Finals tennis tournament at the O2 Arena in London on November 14, 2019. - Roger Federer beat Novak Djokovic 6-4, 6-3 to reach the last four at the ATP Finals on Thursday, a result that confirms Rafael Nadal will finish the year as world number one. (Photo by Ben STANSALL / AFP)
Vágólapra másolva!
A visszavonulását csütörtökön bejelentő teniszlegendának jövőre a felújított Santiago Bernabéu stadionban, 80 ezer néző előtt, egy Rafael Nadal elleni találkozóval zárulhat a pályafutása.

A spanyol labdarúgóklub szeretne egy találkozót szervezni a svájci és a spanyol teniszező között, miután 2023 tavaszán átadják a jelenleg felújítás alatt álló stadiont.

A teniszrajongók arról álmodoznak, hogy a jövő hét végi Laver Kupa után – amit követően Federer visszavonul az aktív versenyzéstől – is láthassák még egyszerre pályán Federert és Nadalt. Ezt a Real Madrid is így gondolja, ezért az ESPN értesülései szerint egy gálamérkőzést fog szervezni kettejük között az új, 80 ezer férőhelyes stadionjában.

A klub arra készül, hogy felveszi a kapcsolatot a két játékossal, hogy megvizsgálják ennek megvalósíthatóságát. Rafael Nadal köztudottan a Real Madrid nagy rajongója, ezért az ő részéről mindenképpen van esély a beleegyezésre.