Az ötszörös profi bokszvilágbajnok összeverné az 50 Cent nevű rapsztárt

De La Hoya v Mayweather Jr. Official Weigh-In EOS1DMkII-209830 73969385 world awaits pretty boy golden boy Curtis Jackson
Mayweather és korábbi üzlettársa, 50 Cent egymás ellen bunyózna az év végén
Vágólapra másolva!
A visszavonult amerikai váltósúlyú profi bokszoló, Floyd Mayweather szerint 2021 végén kiáll az amerikai rapper, 50 Cent ellen egy meccsre. Az egykori világbajnok arra kérte a rapsztárt, hogy addig várjon türelemmel, mert úgyis el fogja verni az év végén.

A 43 éves bokszlegenda az éves progjamjával kapcsolatban elmondta, hogy rengeteg eseményen kell majd résztvennie. Mayweather szerint a népszerű Youtube-sztár, Paul Logan elleni meccsét is pótolni fogja az év végéig - derül ki a TMZ oldaláról.

Mayweather és korábbi üzlettársa, 50 Cent egymás ellen bunyózna az év végén Forrás: Getty Images/AFP/2007 Getty Images/Ethan Miller

Mayweather korábbi üzlettársa, a rapsztár 50 Cent egy rádióműsorban elárulta,

hogy szívesen helyretenné Mayweathert a ringben.

Az előadó attól tart, hogy a világbajnok bokszoló túl kicsi és vékonyabb, ezért nem biztos, hogy belemenne a meccsbe.

- nyilatkozta Mayweather. A korábban öt súlycsoportban világbajnok bokszoló a fent említett Youtube- sztár, Paul Logan testvérével, Jake Paullal is kiáll majd. Jake Paul legközelebb egy MMA harcos ellen küzd majd, és Mayweather akkor áll ki ellene, ha Jake Paul győzni fog ezen az összecsapáson.

A bokszlegenda azt is elmondta, hogy idén még Tokióban szeretne leszervezni egy meccset. 2018-ban már megvert egy ellenfelét a japán fővárosban, a kick-boxoló Tensin Nasukawát.