Élő:

Fucsovics Márton kiesett a miami tenisztornán

FUCSOVICS Márton; WAWRINKA, Stanislas
Indian Wells, 2019. március 11. Fucsovics Márton a svájci Stan Wawrinka ellen játszik az Indian Wells-i keménypályás tenisztorna férfi egyesének második fordulójában 2019. március 10-én. MTI/EPA/John G. Mabanglo
Vágólapra másolva!
Fucsovics Márton három játszmában, 4:6, 6:4, 0:6-ra kikapott a kanadai Felix Auger-Aliassimétól a miami ATP1000-es férfi tenisztorna második fordulójában.

A magyar teniszező eddig egyszer, a tavalyi bécsi tornán találkozott a 18 éves kanadaival, akkor három játszmában 1:6, 6:0, 7:5-re nyert. Ezúttal az első két szett sikerült szorosra, a harmadik pedig fájóan egyoldalúra. Az első játszmában a kanadai 5:4-es vezetéséig mindkét játékos hozta a saját adogatásait, ekkor azonban Fucsovics hibázott, Aliassime pedig élt a lehetőséggel.

A második játszmában az elsővel ellentétben öt bréket is láthattak a nézők, amiből a magyar teniszező jött ki jobban, és ezúttal ő nyerte 6:4-re a szettet. A harmadik játszmában csak három brék volt, viszont mindhármat Aliassime tudta felmutatni, aki így nullára nyerte a szettet, ezzel pedig a mérkőzést is behúzta, és bejutott a harmadik fordulóba.

Eredmény, ATP1000, Miami, 2. forduló:
Auger-Aliassime (kanadai)–Fucsovics Márton 6:4, 4:6, 6:0