Párosban győzni akar Párizsban Babos Tímea

TENNIS - MUTUA MADRID OPEN 2018 - WOMEN 1000 2018 DOUBLE MASTERS OPEN SPORTS TENNIS Women
Elena Vesnina and Kristina Makarova recibes the first place and winners trophy, Timea Babos and Kristina Mladenovic recibes the second place trophy, podium during the Masters Series Madrid 2018 at Caja Magica in Madrid, Spain, May 12th, 2018. Photo Oscar J Barroso / SpainDPPI / DPPI
Vágólapra másolva!
Babos Tímes az első körben búcsúzott a Roland Garros női egyes versenyében. A salakpályás szezon fő versenye azonban még nem ért véget a magyar teniszező számára, hiszen párosban a francia Kristina Mladenoviccsal az oldalán első kiemeltként vágnak neki a tornának.

A szemmel láthatóan csalódott, és a könnyeivel küzdő Babos az Origo helyszínen tartózkodó riporterének elmondta, tudja, hogy mikor és hol hibázott, és rendkívül bántja, hogy nem tudott élni azokkal a lehetőségekkel melyek a kezébe adták volna a győzelmet. Ugyanakkor biztosra veszi, hogy összeszedi magát a páros versenyek rajtjára, és hasonlóan Temesvári Andreához, aki 1986-ban Martina Navratilova párjaként utolsó magyarként volt első kiemelt egy Grand Slam-tornán, történetesen éppen Párizsban, megnyeri az év második kiemelt tornáját.