Zavarja, ha leszbikus ellenfelei bámulják

2011 US Open - Day 2 TENNIS GettyImageRank2
NEW YORK, NY - AUGUST 30: Ekaterina Bychkova of Russia returns a shot against Andrea Petkovic of Germany during Day Two of the 2011 US Open at the USTA Billie Jean King National Tennis Center on August 30, 2011 in the Flushing neighborhood of the Queens borough of New York City. Patrick McDermott/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Jekatyerina Bicskova azt mondta egy spanyol lapnak: nem zavarja, hogy a teniszezőnők között vannak leszbikusok, de nem szereti, ha bámulják az öltözőben. 

"Nem próbálkozott konkrétan senki, de az öltözőben nem lehet nem észrevenni őket. És nem valami kellemes dolog, hogy megállás nélkül téged bámulnak. Iszonyú idegesítő. Nem érdekel, ki kivel fekszik le, de ha már ennyi időt kell együtt töltenünk, tiszteljük már egymás személyes terét.

– háborgott a Marca riportjában Bicskova.

A világranglista 153. helyén álló orosz teniszezőnő szerint sok a leszbikus teniszezőnő, szerinte "10-ből legalább egy" versenyző a saját neméhez vonzódik, majd hosszan sorolja azokat, akikről köztudott a szexuális irányultságuk.

Bicskovát zavarja, ha bámulják Forrás: AFP/2011 Getty Images/Patrick Mcdermott

"Rennae Stubbs, Lisa Raymond, [Eleni] Daniilidou, [Francesca] Schiavone, Larson. Aztán ott van az ausztrál Casey Dellacqua, akinek még egy gyereke is van."

Bicskova azt is elmesélte, sokan dohányoznak a legjobb játékosok közül, például David Ferrer napi egy doboz cigit füstölt el, de több belga játékosra mondta, hogy nem csak a bulikon gyújtanak rá, hanem csak úgy, hétköznapokon is.