Vágólapra másolva!
Egymillió dolláros bevétellel zárult a vasárnap este, Londonban megrendezett jótékonysági tenisztorna. A híres brit rockzenész, Sir Elton John által életre hívott AIDS-ellenes alapítvány sikeréért ezúttal egykori és jelenlegi világsztárok léptek pályára. A legnagyobb derültséget azonban maga Elton John jelentette, aki hatalmasat esett az egyik székkel.

A londoni Royal Albert Hallban rendezett viadalon az Elton-csapat színeiben Martina Hingis, John McEnroe, Andy Roddick és Heather Watson játszott, az ellenfélnél a legendás, 39-szeres Grand-Slam-győztes (12 egyéni, 16 páros, 11 vegyes páros) Billie Jean King pedig Kim Clijsterst, Tim Henmant, Sabine Lisickit és Jamie Murrayt irányíthatta.

A csatát 22-16-ra utóbbi csapat nyerte meg, a jegyárakból és a különböző aukciós tárgyak értékesítéséből egymillió dollárral gazdagodott az alapítvány.

Az est legmókásabb jelenete azonban Elton John nevéhez fűződött, aki miután gratulált a Hingis, McEnroe kettős győzelméhez, leült a pálya melletti székre, de hátradőlve óriásit esett.

Eredmények, női páros:
Martina Hingis, Heather Watson (Elton-csapat) - Kim Clijsters, Sabine Lisicki (Billie Jean-csapat) 5:4

férfi páros:
Tim Henman, Jamie Murray (Billie Jean-csapat) - John McEnroe, Andy Roddick (Elton-csapat) 5:0

női egyes:
Lisicki (Billie Jean-csapat) - Heather Watson (Elton-csapat) 5:3

vegyes páros:
McEnroe, Hingis (Elton-csapat) - Murray, Clijsters (Billie Jean-csapat) 5:3

férfi egyes:
Henman (Billie Jean-csapat) - Roddick (Elton-csapat) 5:3