Vágólapra másolva!
Profi pályafutása legjobb évét zárta Andy Murray, aki a wimbledoni teniszdöntő mellett megnyerte élete első Grand Slam-tornáját, a US Opent, és a londoni olimpián férfi egyesben olimpiai bajnok lett. Édesanyja szerint ez még csak a kezdet.

Judy Murray szerint fiának, Andynek még több sikert hozhat a 2013-as év, mint az idei. A britek legjobb teniszezője idén végre megnyerte első Grand Slam-viadalát, ami nagy önbizalmat adott.

"Ez egy jelentős évad volt, nemcsak az első nagy siker miatt, hanem azért is, mert Ivan Lendl személyében végre megtalálta az ideális edzőt" - lelkendezett Judy Murray.

A 25 éves csillag egy éve dolgozik együtt a nyolcszoros GS-győztes, csehszlovák születésű amerikai klasszissal, és jövőre akár a világranglista tetejére is felléphet.

"Ivan csodálatos ember, hasonló karakter, mint Andy és rendkívüli humorérzéke van. Szívós és elkötelezett szakember, aki mentálisan nagyon sokat segített a fiamnak, hiszen pontosan tudja, hogyan kell kezelni, ha rosszul sikerül egy-egy mérkőzés vagy torna. Ez eredményezte végül azt, hogy sikerült állandósítani a jó formát."