Vágólapra másolva!
Lamon Brewster közel nyolc éve megleckéztette Vlagyimir Klicskót, szerinte a győzelmét receptnek is használhatja Jean-Marc Mormeck.

2004 áprilisában, általános meglepetésre a keményöklű Lamon Brewster a WBO betöltetlen nehézsúlyú világbajnoki övéért kiírt mérkőzés ötödik menetében kiütötte a cím korábbi védőjét, Vlagyimir Klicskót.

Igaz, az ukrán bunyós három évvel később simán revansot vett legyőzőjén, Brewster mégis úgy érzi tudja, mit kell tenni ellene, persze nem neki, hanem a WBA/IBF/WBO bajnok következő, sokak által lesajnált kihívójának, Jean-Marc Mormecknek: "Úgy gondolom, Mormeck egyfajta receptként használhatja az én meccsemet. Ha kibírja a korai meneteket, és állja Vlagyimir kemény támadásait, tehát eljut a meccs második feléig, ki fognak jönni az ukrán gyengeségei."

"Presszió alatt kell tartani Vlagyimirt, ez a legfőbb fegyver. Mormeck veszélyes bunyós, Vlagyimir viszont eszénél lesz, és megpróbál majd nem megállni a francia előtt. Szerintem nem fog kockáztatni, pontozásos győzelmet akar majd, minden menetet megnyerve" - tette hozzá Brewster.

www.profiboksz.hu