Vágólapra másolva!
Bár az éremre is esélyes volt, végül nem tudta teljesíteni a négy futamot a német Cathleen Martin, Romy Logsch kettős a bobozók szerdai, női kettes versenyében. A páros a negyedik, döntő futamban bukott, Logsch kiesett a bobból és bokatörést szenvedett.

Az első jelentések ugyan arról szóltak, komoly sérülés nélkül megúszta hatalmas bukását Romy Logsch, a röntgenvizsgálatok bokatörést állapítottak meg a német bobosnál. A civilben rendőrnőként dolgozó sportoló Cathleen Martin párjaként a negyedik helyen állt a bobozók női kettes versenyében, ám az utolsó, döntő futamban járművük felborult.

Logsch kiesett a bobból, hosszú métereket keresztül csúszott a jégteknőben, s bár integetéssel jelezte a nézőknek, nincs baja, a vizsgálatok szerint eltört a bokája.

"Ez volt életem első bukása, most már valódi bobversenyző vagyok" - viccelődött Logsch, aki elmondta, úgy érezte magát a bukás során, mintha egy filmet látna, amelynek nem is részese. "140 km/órás sebességnél estem ki, nem lepődtem meg, hogy égési sérüléseket is szenvedtem."
A viadalon kettős kanadai siker született: az első helyen a Kaillie Humphries, Heather Moyse duó végzett, míg az ezüstérmet a Helen Upperton, Shelley-Ann Brown páros szerezte meg.