Vágólapra másolva!
Három mérkőzést tervez az idei évre Vlagyimir Klicsko, az IBF és a WBO szervezetek nehézsúlyú ökölvívó világbajnoka, aki márciusban Eddie Chambers ellen lép ringbe.

Meglehetősen pihenősre fogta a figurát 2009-ben Vlagyimir Klicsko, aki tavaly mindössze egy alkalommal, júniusban lépett szorítóba, akkor Ruszlan Csagajevet darálta be, nagyon meggyőző teljesítménnyel.

Az ukrán bunyós azonban vállsérülést szenvedett a Csagajev elleni találkozón, így az év hátralevő részét inkább a gyógyulásra és pihenésre kellett fordítania.

Az ifjabbik Klicsko fivér 2010 márciusában a WBO kötelező kihívói posztját őrző Eddie Chambers ellen indítja az évet, és reméli, hogy azon kívül még két alkalommal szorítóba léphet majd.

"Türelmetlenül várom, hogy ismét visszatérjek a szorítóba. A tavalyi év viszontagságai után idén feltétlenül akarok három meccset. Vitalij tavaly szorgalmasabb volt nálam, most rajtam a sor, hogy utolérjem őt. Nagyszerűen érzem magam, nem maradt nyoma a sérülésemnek" - nyilatkozta Vlagyimir, aki profi pályafutása során eddig 53 győzelem (ebből 47 KO) mellett három vereséget számlál.

www.profiboksz.hu