Vágólapra másolva!
Bordasérülést szenvedett edzésen, így későbbre halasztódik az egyetemes profi boksz egyik legjobbjának számító Floyd Mayweather Jr. összecsapása a mexikói Juan Manuel Marquezzel.

A sokszoros világbajnok amerikai ökölvívó maga tudatta a hírt, hogy a Las Vegasba tervezett, július 18-i meccs új időpontra csúszik át. A 32 éves Mayweather, aki korábbi mind a 39 mérkőzését megnyerte - 25-öt kiütéssel -, 2007. december 8-án bokszolt utoljára téttalálkozón, akkor KO-val verte a brit Ricky Hattont a Boksz Világtanács (WBC) váltósúlyú vb-címéért kiírt összecsapáson, majd visszavonult, s most, Marquez ellen szándékozott megint visszatérni.

"Csalódott vagyok, hogy el kell halasztani a meccsünket, de edzésben maradok, hogy a legjobb formában lépjek a szorítóba, akármikor legyen is a csata" - reagált a bejelentésre a 35 éves mexikói, a Bokszvilágszövetség (WBA), a Bokszvilágszervezet (WBO) és a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) könnyűsúlyú világbajnoka, profi mérlegén egy döntetlen mellett 4 vereség és 50 - közte 37 kiütéses - győzelem szerepel.