Vágólapra másolva!
Az elkövetkező két napban véget ér a WBA nehézsúlyú profiökölvívó-világbajnokának, Ruszlan Csagajevnek az edzőtáborozása. A bokszoló vasárnap csapatával Helsinkibe utazik, hogy a WBA másik nehézsúlyú világbajnoka, az óriási termetű Nyikolaj Valujev elleni meccsre való felkészülés utolsó simításait már a helyszínen végezzék majd el.

"A kesztyűs edzések kőkemények, ugyanakkor szórakoztatóak voltak. Ahogy legutóbb, most is a kosárlabdacsapatom négy felhőkarcolójával készültem, akik összesen több mint 8 méteres magasságot tettek ki. Aztán ott volt még Julius Long, aki szerintem kicsit magasabb is Valujevnél, a kubai Pedro Carrion, a maga 208 centijével, illetve a kanadai Raymond Olubowale, akit csak a 'Kilimandzsáró Hegye' becenévvel illetnek. Lazításként néha kosárlabdáztunk is" - nyilatkozta Csagajev, aki május 30-án, Finnországban ad visszavágót egyszer már legyőzött riválisának.

"Nem is tudtam volna ennél jobbat elképzelni, mint, hogy egy kosárcsapattal készüljek. Továbbá együtt edzettem még Larry Donalddel is, aki a többség szerint egyszer legyőzte Valujevet. Donald pedig ismeri a győzelem kulcsát!"