Vágólapra másolva!
Nem gondol a visszavonulásra Nyikolaj Valujev, aki szombaton veszítette el a WBA nehézsúlyú címmeccsét David Haye ellen. Az orosz óriás nehezményezte, hogy az utóbbi időben többször is kellemetlen stílusú ellenfél jutott neki, ha rajta múlik, akkor legközelebb igazi nehézsúlyú riválissal bokszolna.

"Ha valamiért kritizálni akarnám a promótereimet, az azért lenne, mert újra és újra kicsi és kellemetlen stílusú riválisokat hoznak nekem. Többek között Ruiz, Csagajev, Holyfield nevét említeném, bár én soha nem utasítottam vissza egy küzdelmet sem, amit a promóterem felajánlott.

Először is, nem akarom, hogy azt mondják, túl válogatós vagyok. Másodszor azért, mert ez nem csak rólam szól, én nem David Haye vagyok, hogy mindenkit a rigolyáimmal bombázzak. Attól félek, hogy az összes mérkőzésem, amit cirkálósúlyúakkal vívok, ugyanazt a képet fogja mutatni. Eljött az ideje, hogy a promótereim most már valódi nehézsúlyú ellenfelet hozzanak nekem.

Meg akarom mutatni, milyen az igazi ökölvívás! A visszavonulás? Ne is álmodjanak róla! Nem fogom abbahagyni. Tisztában vagyok vele, hogy nem lesz könnyű ismét a csúcsra érni. Valószínűleg még nehezebb lesz, mint első, vagy második alkalommal, de biztosan visszatérek. Néhány héten belül a konkrét terveimet is elmondom" - idézte a profiboksz.hu a pályafutása során 50 győzelem (34 KO) mellett két vereséget elszenvedő Valujevet.