Vágólapra másolva!
Az üzlet nem áll meg. Alighogy az amerikai Bernard Hopkins legyőzte a Puerto Ricó-i Felix Trinidadot, máris megkezdődtek a találgatások. A különböző szervezetek bajnoki címeit középsúlyban egyesítő bokszolót már hírbe is hozták Roy Jonesszal.

Lou DiBella, Hopkins tanácsadója elmondta, az is előfordulhat, hogy védence egy Trinidad elleni visszavágón lép a kötelek közé, de ez nem kötelező revans lenne, mert a szerződési pontok között nem szerepel, hogy a győztesnek visszavágót kell adnia. Hopkins mindenesetre egy könnyebb találkozót szeretne, aztán ami a nehezebbjét illeti, jöhet az amerikai Oscar de la Hoya is.

A legnagyobb üzlet azonban egy Hopkins-Jones meccs lenne. Ráadásul Hopkins két veresége közül az egyiket éppen a félnehézsúlyú bajnoktól szenvedte el, még 1993-ban. Sőt, ha azt vesszük, ő verte meg utoljára... Ám DiBella, aki mindenható ura a HBO bokszadásainak, hallani sem akar erről: "Roy Jones megcsókolhatja Bernard ...-ét" - jelentette ki. De az is lehet, hogy ezzel csinálja a legjobb reklámot egy Hopkins-Jones meccshez.

Thury Gábor

Korábban:

Hopkins legyűrte Trinidadot