Vágólapra másolva!
Három tenisztornával, ám az előzetes információk szerint magyarok nélkül folytatódik a szezon. A férfiak Sanghajban, a hölgyek Quebec Cityben és Tokióban lépnek pályára. Utóbbi versenytől az amerikai események miatt már visszalépett Jennifer Capriati, Serena Williams, valamint Amy Frazier.

Capriati nem vállalta a repülést

ATP Tour

A hölgyek WTA-versenyei közül a tokiói Toyota Princess Cup a nevesebb, itt 565 ezer dollárt osztanak szét. A versenyen pályára lép a belga Clijsters, a thaiföldi Tanasugarn, a jugoszláv Dokic, a spanyol Sanchez-Vicario, a francia Testud és az amerikai Monica Seles is. A többi amerikai teniszsztár nem vállalta a repülőutat, így Amy Frazier korábbi visszalépését követte Jennifer Capriati és Serena Williams is. A hírek szerint az egykori csehszlovák, most az Egyesült Államokban élő Martina Navratilova is pályára lép - Sanchez-Vicario partnereként.

A másik tornán, a kanadai Quebec Cityben 170 ezer dollárt osztanak szét, itt az amerikai Shaughenessy és Rubin, a luxemburgi Kremer és a horvát Majoli a legismertebb név.

Pincési László

Korábban: