Vágólapra másolva!
A Ferencváros hazai pályán 27-27-es döntetlent játszott a Tatabányával a férfi kézilabda NB I harmadik helye szempontjából fontos mérkőzésen. Fél perccel a vége előtt, egygólos előnyben támadást vezethettek volna a tatabányaiak, ám Bartucz László Imre Bencének passzolta a labdát, aki azt az üres kapuba dobva pontot szerzett a Fradi számára.

A márciusi férfi kézilabda olimpiai selejtezőt Tatabányán sikeresen megvívó magyar válogatott két hőse, Bartucz László és Imre Bence vasárnap egymás ellen lépett pályára, és a Ferencváros-Tatabánya meccs hajrájában is ők váltak hőssé, csak ezúttal más-más szempontból. 27-26-os tatabányai vezetésnél, fél perccel a vége előtt, egy időkérés után, egygólos előnyben indíthatta volna el a Tatabánya a támadását. Ám az addig kiválóan teljesítő Bartuczot nem segítették ki a csapattársai, így a magyar kapus a nyártól a német Kiel csapatában játszó Imre Bence kezébe pattintotta a labdát, aki azt az üres kapuba dobta. A vendégeknek ezután még volt lehetőségük megszerezni a győztes gólt, de nem sikerült, így 27-27-es döntetlennel zárult a meccs.

Bartucz László szomorkodott örömtánc közben

A döntetlennel a tabellán megmaradt az egypontos különbség a két csapat között a harmadik helyen álló Tatabányára. A Fradi ugyan egy meccsel kevesebbet játszott, de a következő két bajnokiját a Szeged és Veszprém ellen játssza, a Tatabánya pedig már nem találkozik a két élcsapattal, így utóbbinak sokkal jobbak az esélyei a bronzérem megszerzésére. 

Ezért is jártak örömtáncot a vendégek az Elek Gyula Arénában a dudaszó után, ám a fejét fogó Bartucz László láthatóan nehezen emésztette meg a történteket, majd a csapattársainak és a szurkolóinak kellett vigasztalni őt.

Kapcsolódó cikkek