Vágólapra másolva!
Pénteki sikere után a vendég brassói Corona a szombati második mérkőzésen is legyőzte az alapszakaszelső Ferencvárost a jégkorong Erste Liga döntőjében a Tüskecsarnokban, így összesítésben 2:0-ra vezet.

A szombati összecsapáson szűk negyedóra elteltével született az első gól: a kanadai légiós, Connor Sills emberelőnyből lőtt gólt a Fradi kapujába. A zöld-fehéreknek is voltak lehetőségei, mégis a vendégek voltak ismét eredményesek: ezúttal Sills honfitársa, Judd Blackwater növelte a brassói csapat előnyét, ráadásul a kanadai játékos a második harmad közepén három percen belül duplázott, így együttese 3-0-s előnyre tett szert.

A Fradi az Erste Liga döntőjének második meccsét is elveszítette
Fotó: fradi.hu

A pénteki első meccsen a Ferencváros húzott el 3-0-ra, a romániai alakulat onnan fordított egymás után öt gólt ütve, és nyert végül 5-3-ra. Hasonló bravúrra a házigazda Fradi nem volt képes szombaton, mi több: míg a harmadik harmadban a Corona magyar csatára, Kóger Dániel is betalált, az FTC-nek még a becsületgól megszerzése sem sikerült, így nehéz helyzetből várhatja a folytatást.

jégkorong Erste Liga, döntő, 2. mérkőzés: 
FTC-Telekom - Corona Brasov (romániai) 0-4 (0-1, 0-2, 0-1)
gólszerzők: Sills (15.), Blackwater (27., 30.), Kóger (51.)
Az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharc állása: 2-0 a Brassó javára

Az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharc harmadik mérkőzését kedden rendezik Brassóban.