Vágólapra másolva!
A magyar női vízilabda-válogatott egy góllal alulmaradt az olasz nemzeti együttessel szemben a világbajnokság pólótornájának budapesti A csoportjában, szerda este. A találkozót követően a szövetségi kapitány, Bíró Attila és a magyar csapat játékosa, Garda Krisztina értékelte a látottakat. 

"Több periódus nem tetszett a mérkőzésen. Benne van egy ilyen meccs, de nem örömteli hazai pályán kikapni. Sok mindenben gyengébbek voltunk ma az olaszoknál, gondolok itt az emberhátrányos védekezésre, vagy az emberelőnyök kihasználására. Az olaszoknak kevésbé volt tétje ennek a mérkőzésnek, akár egy szoros vereség is belefért volna nekik, így könnyedébben játszottak. Ez van, pénteken még van egy sanszunk Kanada ellen, mindenképpen nyerni kell, hogy ne csoportharmadikként jussunk tovább" - árulta el Bíró Attila, a magyar válogatott szövetésgi kapitány az M4 Sport kamerája előtt.

Bíró Attila érthetó módon nem volt elégedett Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Jól kezdtük a mérkőzést, az emberelőnyöket jól értékesítettük. Sajnos nem védekeztünk jól, a vége felé pedig már az emberelőnyöket sem jól használtuk ki. Így alakult, nyilván nyerni szerettünk volna, sajnos nem sikerült .Nem éreztem, hogy elbizonytalanodtunk volna, meg fogjuk nézni, mi történt. A Kanada elleni meccsen nagyon fontos lenne a siker, de az sem lesz könnyű, sőt, nagyon kemény lesz - mondta a válogatott játékosa, Garda Krisztina.