Vágólapra másolva!
Kirabolták Skaliczki Lászlót Spanyolországban. A mesteredző a női kézilabda világbajnokságra utazott ki, hogy megnézze a magyar válogatott mérkőzéseit, amikor egy barcelonai séta közben elvitték a tárcáját - számolt be az esetről a Sonline.

Barcelonában,

a Sagrada Famíliánál, azaz a Szent Család-templomnál történt az eset, pedig a lányom, aki sokat jár arra, felhívta rá a figyelmem, hogy veszélyes a környék

– mondta Skaliczki László.

Kirabolták a férfi kéziválogatott korábbi kapitányát, Skaliczki Lászlót Forrás: csnkc.hu/

"Egy társasággal sétáltunk arra, elöl volt a táskám, s mivel meleg volt, a kabátom is ki volt gombolva.

Egy angolul beszélő nő lépett oda hozzám és egy térképet tett elém, közben a többiek előre mentek, pedig azt is beszéltük, hogy együtt kell maradnunk. S végül sikerült ellopnia a tárcámat, melyben a pénzen és a hitel kártyámon kívül a személyes irataim is benne voltak.

Természetesen a helyi rendőrségen feljelentés tettem, majd felhívtuk a a konzulátust, ahol rengeteget segítettek, ahogy az útitársaim is, hiszen vasárnap történt a lopás, ám hétfőn már haza is tudtam jönni. Volt egy kis kaland, izgalom, ám

A csurgói kormányablakban is nagyon segítőkészek és rugalmasak voltak, így már készülnek az új papírjaim.

Skaliczki László a kézilabda-világbajnokságra utazott ki, hogy megnézze a magyar válogatott középdöntős mérkőzéseit.

"Kedden mentünk, hétfőn jöttünk, azaz mind a három találkozón ott voltunk – tette hozzá a mesteredző, aki 2001 és 2008 között a férfi nemzeti együttesünk szövetségi kapitánya is volt.